Uitverkocht = weer leverbaar + ebook

Uitverkocht = weer leverbaar + ebook

“Hoe gaat het met je nieuwe boek?”, was de meestgestelde vraag aan mij twee weken geleden. Ik antwoordde dan steevast: “Goed, hij is al Uitverkocht!”. Dat grapje op basis van de dubbelzinnige titel kun je natuurlijk niet heel lang volhouden. Des te leuker vond ik het daarom dat het boek vorige week ook écht op was.

Bij BOL.com kon-ie niet meer besteld worden. Bij Managementboek.nl alleen nog gereserveerd. En via Twitter gaven mensen elkaar tips in welke boekenwinkel hij nog wel af te halen was.

Gelukkig is het boek (de tweede druk) nu weer volop te bestellen. Zowel online als in de fysieke winkels van onder meer Selexyz en Ako. Daarnaast ben ik natuurlijk supertrots dat het boek inmiddels in de Top5 van Managementboek.nl staat en zelfs op nummer 1 van Manager&Literatuur!

Waar blijft het eBook?
Omdat de belangstelling zo toeneemt (ook dankzij de recensies op onder meer FOK en Marketingfacts) neemt de vraag naar het eBook ook toe. Sommige mensen snappen het niet dat ze het boek nog niet kunnen downloaden bij Amazon bijvoorbeeld. En dat begrijp ik.

Maar ik vond het te makkelijk om het boek één-op-één als PDF beschikbaar te maken. Hoeveel aandacht heb ik er dan aangegeven? Juist, te weinig. Daarom ben ik met de eerste 100 lezers nu aan de slag om te kijken op welke fronten de digitale versie zou moeten verschillen van de papieren versie. Wat kan korter? Wat moet er juist bij? Wat kan door middel van een link, foto of video? Daarnaast heb ik ook veel leuke cases in mijn mailbox gekregen. Een aantal daarvan zal ik in het eBook gebruiken in plaats van de door mij gevonden cases.

2 replies to Uitverkocht = weer leverbaar + ebook

  1. Korte filmfragmenten aan het e-book. Vaak verduidelijkt dit het boek zeer gemakkelijk. Bovendien worden dan ook andere zintuigen gebruikt dan enkel alleen de ogen om te lezen.

  2. Pingback:

Comments are closed.