Founder Institute van start

Founder Institute van start

Gisteren mocht ik op de Creative Company Conference het startsein geven voor de Nederlandse tak van The Founder Institute. Afgelopen maanden hebben we -achter de schermen- flink ons best gedaan om een mooie lijst met mentoren te verzamelen. Pas nu dat klaar is, gaan we actief deelnemers werven.

Misschien heb je het interview in de Volkskrant gelezen (PDF). Anders raad ik je sowieso aan om onderstaande video te bekijken. Aan het woord komen een aantal deelnemers die al mee hebben gedaan met een semester van het Founder Institute in Brussel:

Do you want to start your dream company? Apply today at www.FounderInstitute.com.

Met dank aan BigShots voor het maken van deze video!

asdf

One reply to Founder Institute van start

  1. Pingback: