On tour with AWS!

On tour with AWS!

De komende twee weken ben ik op pad met AWS voor hun Smart Business Roadshow. Op initiatief van Amazon Web Services, Intel en andere partners gaan we op toernee om het MKB te inspireren om meer te doen met digitale innovatie.

Smart Business Radio

We beginnen met een heuse radioshow (hipster slang for podcast) waarin met Angelina Best (AWS) en Remy Gieling de uitkomsten bespreek van een Whitepaper van De Ondernemer. Over tips & tricks voor het MKB om de vruchten te plukken van cloud, iot, data en natuurlijk de digitale transformatie.

Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam

Bedrijven die technologie hebben omarmd zijn sneller in staat te anticiperen op veranderingen, kunnen klantgedrag voorspellen op basis van data, kosten reduceren door efficiency en zijn in staat om klanten digitaal te bedienen. Hun lessen zijn in ieder bedrijf toe te passen, ook in jouw bedrijf!

Roadshow Week 1

Afwisselende met Peter Hinssen zal ik de keynote verzorgen. Daarnaast komen ook praktijkcases van bijvoorbeeld PSV, de Efteling, SciSports en Uitgeverij Zwijsen aan bod. Tijdens de interactieve Canvas sessie kijken we samen waar jij met je onderneming digitaal staat en waar je naartoe wilt (of moet) gaan.

Amazon Machine Learning Stack

Ben jij erbij tijdens de Smart Business Roadshow in Rotterdam (1 november), Utrecht (2 november), Eindhoven (8 november) of Amsterdam (10 november)? Deelname is kosteloos en het aantal plekken is beperkt, dus meld je direct aan!