Toekomstmakers gezocht

Toekomstmakers gezocht

Vanaf 9 september zal RTLZ een wekelijks televisieprogramma gaan uitzenden over innovatie, ondernemerschap en ambitie. De naam… #toekomstmakers!

Toekomstmakers_0

Aldus het persbericht: Nederland bruist van de ondernemers en onderzoekers met goede ideeën, nuttige producten en een slimme handelsgeest. Met Toekomstmakers zet RTL Z de schijnwerpers op deze dynamiek in de economie. Een dynamiek die belangrijk is voor de toekomst van Nederland. Nederland zal zijn geld moeten verdienen met unieke producten die klanten in het buitenland graag willen kopen.

Wekelijks gaan presentatoren Hella Hueck en Jim Stolze op zoek naar ideeën in de dop en al gerealiseerde successen. Het zijn vooral de verhalen van de mensen die achter de producten zitten. Ook zoomt het programma in op de actualiteit rondom innovatie.

Alle tips voor het programma kunnen via de hashtag #toekomstmakers en de Facebook-pagina naar de redactie gestuurd worden.