101 manieren om TEDxBinnenhof te bekijken

101 manieren om TEDxBinnenhof te bekijken

Aanstaande maandag is het zover: de eerste TEDx op het Binnenhof!

In de Ridderzaal zullen 10 sprekers hun innovatieve idee presenteren. Ideeën die een maatschappelijk of zelfs wereld-probleem op gaan lossen. Het programma bestaat uit een interessante mix van onderzoekers, ondernemers en uitvinders. Deze TEDx-talks zullen gepresenteerd worden op een “catwalk for innovation”.

Catwalk for Innovation

Aangezien de Ridderzaal slechts enkele honderden zitplaatsen biedt, hebben we goed gekeken naar manieren om zoveel mogelijk mensen te bereiken:

1. Ambassades
Inmiddels hebben zo’n 42 ambassades verspreid over de hele wereld toegezegd een “viewing party” te zullen organiseren. Om 14.00 uur Nederlandse tijd zullen zij gasten uit hun community ontvangen om gezamenlijk te kijken naar de Nederlandse innovaties.

2. Sector events
Omdat onze sprekers voor een groot deel ook hun wereld of branche vertegenwoordigen, hebben veel van de 9 Topsectoren ook besloten een eigen event te organiseren op 25 juni en live met ons mee te kijken. Kijk hier voor een lijst van de sector events.

3. Open locaties
Naast de ambassades en de sector-events, zijn er natuurlijk ook publieke plekken waar je mee kunt kijken. Onder meer in bibliotheken en kennisinstellingen. Kijk hier voor een lijst van de overige locaties.

4. Online
Wil je op kantoor kijken? Of misschien de stream op je eigen website plakken? Dat kan heel makkelijk. Je kunt op maandag live meekijken via www.tedxbinnenhof.com. En als je de embed-code zoekt, die staat hier:

<iframe width="640" height="430" scrolling="no" frameborder="0" marginheight="0"marginwidth="0" src="https://www.silverlightstreaming.eu/ubf/default.asp"></iframe>

Laat ons weten via twitter of je meekijkt en doe mee met de discussie!