Bericht vanuit het Midden Oosten

Bericht vanuit het Midden Oosten

Ingekomen mededeling: van begin januari tot en met eind april zal ik in het buitenland verblijven.

Doha, Qatar

In Qatar om precies te zijn, een schiereiland in de Perzische Golf dat grenst aan Saoedi-Arabië en dat ten oosten ligt van Bahrein.

Ik mag voor TED een organisatie opzetten die TEDx in het Midden Oosten gaat verspreiden, onder meer door het organiseren van een “Summit” in Doha. Dat is tevens de stad waar ik komende maanden zal wonen, samen met vrouw en kinderen. Vorige week ben ik al even op verkenning geweest om onder meer de Internationale School te bezoeken.

De Summit zal onder meer gehouden worden op iconische plaatsen als The Museum of Islamic Art (zie foto onder) en in diverse gebouwen van Katara -The Cultural Heritage Village.

Museum of Islamic Art

Praktisch gezien betekent dit dat ik al mijn lopende afspraken in Nederland heb moeten afzeggen. Alle lezingen worden overgenomen of verplaatst naar later in het jaar. Allemaal op ééntje na. Voor het seminar Uitverkocht -georganiseerd met Focus Conferences- vlieg ik nog even heen en weer.

Voor TEDxAmsterdam betekent het vooral dat andere teamleden meer stapjes naar voren doen. Ons team bestaat uit 15 zeer getalenteerde mensen die nu zichtbaarder zullen worden. Bestaande relaties krijgen binnenkort bericht wie hun nieuwe contactpersoon is.

Overigens ben ik niet van de aardbodem verdwenen. E-mail en Skype werken ook in Doha prima!

2 replies to Bericht vanuit het Midden Oosten

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Comments are closed.