Mc WiFi: goed idee, slechte uitwerking

In mijn boek “Hoe overleef ik mijn inbox” beschrijf ik de trend van werken waar je maar wilt. Digitale nomaden met een rugzakje op zoek naar gratis WiFi en goede koffie. McDonalds’ zag deze trend ook en lanceerde een tijdje geleden Mc Wi-Fi.

Mc Wi-Fi

Maar -lieve mensen van McDonalds- omdat je het gratis weggeeft, betekent nog niet dat je moet bezuinigen op de uitvoering. Kijk eens goed naar onderstaand plaatje:

Juist, een bijna lege accu. Als gelegenheids surfers íéts willen, is het natuurlijk 220 volt! Bij de plekken die met stickers McWi-Fi waren aangegeven kon ik helaas geen stopcontact ontdekken. ‘k Was na 10 minuten helaas leeg en ben weer vertrokken.

Daarbij was de naam van het WiFi netwerk ook niet heel goed gevonden (Free Hotspot??). Kijk eens goed, dan zie je dat Burger King aan de haal gaat met de branding op breinpositie. Gemiste kans.

Het laatste wat ik wil is McDonald’s afzeiken in deze posting. Dan had ik wel geschreven dat het internet behoorlijk traaaag was 🙂 Eigenlijk heb ik het het beste voor met McDonald’s, dus ik hoop dat ze een webcare team hebben dat dit leest en ermee aan de slag gaat!

One reply to Mc WiFi: goed idee, slechte uitwerking

  1. Leuk geschreven, en helemaal waar. Nu maar hopen dat ze er wat mee doen.

    gr,

    Stijn Driessen

Comments are closed.