Eday 2008: open up!

Eday 2008: open up!

edayrdam.gifAanstaande donderdag ben ik weer dagvoorzitter in één van de zalen van Eday. Het thema dit jaar is “Open Up!”.

Emerce eDay vindt plaats op 18 september en is volgens eigen zeggen “hét event om de nieuwste trends in online business en marketing te horen, zien en beleven. eDay is een dag vol visie, innovatie en inspiratie.”

In mijn eigen woorden is Eday één dag in het jaar waarop 1500 mensen vanuit heel Nederland (en daarbuiten) bij elkaar komen om te praten over de toekomst van online business.

Vorig jaar waren met name de spreekbeurten van Biz Stone (zie foto boven) en van Tara Hunt drukbezocht en veelbesproken. Dit jaar kijk ik uit naar Jeff Howe (bekend van Wired) die ‘s-ochtends om 9.45u het programma opent en Lawrence Lessig (bekend van Creative Commons) die de dag om 17.00u sluit.

Verder is Eday natuurlijk ook een lappendeken van minder bekende namen, maar die minstens zo interessant zijn. Ga ook eens naar binnen bij presentaties van sprekers die je nog niet kende en maak eens eens een praatje met de enthousiasts start-ups op de playground.

Tot donderdag!

P.s. Let op: dit jaar is het niet in de VanNelle Fabriek, maar in De Doelen!

One reply to Eday 2008: open up!

  1. Mocht je nog goede vrouwen tegen komen, als founder, investor, of CxO van een internet bedrijf, we schrijven er graag over.