Aftellen: de iPhone 3G

Ja, het is bijna 11 juli en dan is het 3G-day! De iPhone komt dan (officieel) op de Nederlandse markt en wel dankzij T-Mobile.

t-mobileVoor 29,95 per maand krijg je 150 belminuten en onbeperkt dataverkeer (binnen Nederland). Je betaalt dan eenmalig 80 euro voor het toestel. Het lijkt mij een prima deal. Zoals je weet heb ik een beetje moeten hacken en betaal ik Vodafone maandelijks nog steeds teveel 馃檪

De belangstelling is volgens T-Mobile overweldigend, zegt marketing directeur Bart Weijermars:


‘Om het toestel voor een grote groep mensen toegankelijk te maken, bieden wij dit revolutionaire toestel aan tegen aantrekkelijke prijzen in combinatie met scherpgeprijsde abonnementen.

Hierbij bieden we onbeperkt gebruik van supersnel mobiel internet, zodat klanten ook alle voordelen van iPhone 3G kunnen benutten. We kijken allemaal uit naar 11 juli!’.

T-Mobile tarieven

Officieel moeten we dus nog even wachten tot 11 juli, maar ik heb hem al aan de praat zoals je kunt zien op mijn screenshots. Lang leve T-Mobile!

2 replies to Aftellen: de iPhone 3G

  1. Ja, beslist leuk geprijsd, vooral het abo met 300 min + 300 smsen en gratis iPhone 3G. Ik zie alleen 茅茅n levensgroot imagoprobleem opdoemen: dat ding wordt z贸贸贸贸贸贸 populair. Te populair naar mijn smaak. Ik zet dus maar in op de in aantocht zijnde Experia X1 van Sony-Ericsson, hoef ik ook na 11 jaar niet van operator te veranderen. En heb ik iets moois en exclusiefs in handen, goed voor mijn mensmerk (:-)
    PS Na al die reclame voor Apple: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/x1?cc=nl&lc=nl

  2. AFTELLEN!!! Laten we het ding nog meer hypen.
    Kom op schapen, allemaal in de rij.