Show #18: De balans na 7 dagen DAG

Dit keer een ander soort podcast dan jullie van mij gewend zijn. Normaal gesproken houd ik er wel van om een geproduceerde podcast te maken (intro’tje, achtergrondmuziek, effecten enz.), maar dit keer krijg je een ‘rauwe versie’ van me.

microfoonEnerzijds omdat ik eens wil kijken wat jullie daarvan vinden. Al eerder heb ik geschreven dat de meeste podcasters waar ik naar luister (behalve Adam Curry) het op deze manier doen. Gewoon microfoon aan, opnemen, en uploaden.

Anderzijds omdat dit een van de columns is die binnenkort ook te horen zal zijn bij BNR Nieuwsradio. Het is de bedoeling dat ik daar een wekelijks een gesproken column van 2 á 3 minuten inlever en daar horen natuurlijk geen tierelantijntjes bij.

Maar goed, deze podcast gaat over “DAG“, oftewel het crossmediale avontuur van PCM Uitgevers en KPN. Er is na de lancering op 8 mei veel (negatief) over geschreven en ik vond het wel de moeite waard om te benadrukken wat deze krant zo anders kán maken ten opzichte van de andere.

dag 1

Ik ben benieuwd wat je van mijn “crossmediale droom over DAG” vindt, maar natuurlijk ook over het feit dat bij deze podcastaflevering alleen mijn stem te horen is, en geen muzikale vormgeving.

3 replies to Show #18: De balans na 7 dagen DAG

  1. Pingback:

  2. Pingback: