Hello World

Hello World

Fantastische service tot nu toe van Dreamhost. Op aanraden van Neville heb ik een domein aangevraagd bij deze hostingprovider en gebruik gemaakt van de “one click install”…. en blijkbaar werkt het đŸ™‚

Inmiddels mijn 6de blogplatform! Mijn eerste was over webvertising bij blogger.com. Kort daarna groeide Web-log.nl als kool en heb ik de site -als keuringsproces voor Startpagina.nl- uitgeprobeerd met een weblog over reclame.

Daarna in opdracht van ilsemedia de software van Sixapart (Movable Type) uitgezocht en geĂ¯nstalleerd als basis voor de Startpagina Weblogs. Daarvoor heb ik ook een versie van Pivot uitgeprobeerd (op aanraden van Jeroen.com), en voor een privĂ© project Pmachine (op aanraden van Oscar). Tot slot natuurlijk het in-house ontwikkelde blog van DutchCowboys.

Tot slot nog een testje bij Podshow:
Podshow PDN {podshow-5d794ebe36858350989bbd382b1bd3f7}

en de onvermijdelijke technorati-tag: Technorati Profile!