Recensies (1)

Sinds het verschijnen van ‘Algoritmisering, wen er maar aan’ ben ik een aantal leuke recensies tegen gekomen:

“Leest als een mix tussen een lesboek en een populair wetenschappelijk verhaal. Schoolse kadertjes met achtergrondinformatie worden afgewisseld met grappige anekdotes zoals die keer dat Stolze zijn DNA liet digitaliseren en per ongeluk 15 nieuwe familieleden ontdekte.” New Scientist

“Jim Stolze beschrijft in nuchtere en heldere bewoordingen waarom algoritmes tegenwoordig in het dagelijkse leven zo’n belangrijke rol spelen.”

De Volkskrant

“In 169 pagina’s neemt Stolze je mee naar een wereld waarin algoritmen overal zijn. Nu al. Net klaar met het digitaliseren van werk en processen? De volgende innovatiegolven komen er alweer aan.” Wavemakers (Patrick Davidson)

“Dit nieuwe boek van Jim Stolze (…) leest als een trein. Ik was er in een paar avonden doorheen. Tegelijkertijd leer je wel echt iets over hoe algoritmen werken en waarom ze zo cruciaal zijn voor onze (technologische) toekomst.” Sonja van Vuren (link)

Een must-read (link)

En ook nog eens op de longlist van managementboek van het jaar!