Voorkom de Ramp

Voorkom de Ramp

Voorkomderamp is het crowdfunding platform van het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds. Hier kan iedereen op een laagdrempelige en transparante manier bijdragen aan projecten ter voorkoming van natuurrampen. Helpen was nog nooit zo eenvoudig.

voorkom-de-ramp

De projecten die op ons platform staan, zijn gericht op preventie, duurzaamheid, innovatie en gemeenschappen. Bekende Nederlanders uit het bedrijfsleven, de wetenschap, de media en de overheid adopteren een specifiek Rode Kruis project op het gebied van rampenpreventie en zorgen door crowdfunding voor financiering. Deze pionier komt op zijn of haar manier in actie om zo genoeg op te halen om een project te financieren.

Iedere euro die besteed wordt aan voorbereiding en preventie, spaart wel 7 euro aan noodhulp uit. Een betere investering is er niet! Daarnaast bouwen we een grote community van mensen die helpen, steunen en geïnteresseerd zijn in voorkomen van rampen.

Wat kun jij doen?
Waarom wachten totdat een ramp plaatsvindt? Je kunt n├║ helpen een ramp te voorkomen. Eenvoudig en direct. En als je wilt, blijf je up-to-date over alle ontwikkelingen van onze projecten. Je kunt eenvoudig steunen door eenmalig een donatie te doen. Daarnaast zijn de blogposts, donaties en updates van de pioniers makkelijk te liken en te sharen via social media.