Nederland Innoveert

Nederland Innoveert

innovatie-inspiratieAfgelopen week maakte de Innovation Union Scoreboard bekend dat Nederland was gestegen naar plek nummer 5 op de lijst met meest innovatieve economieën in de Europese Unie.

Uit dit onderzoek kwam naar voren dat Nederland zich kan beroepen op “de meeste innovatieve midden- en kleinbedrijven van alle lidstaten”. Een uitspraak die mijn hart sneller deed kloppen! Ik vind dat we onze successen meer mogen vieren en vooral moeten leren van elkaar om verder te komen.

Daarom zal ik tijdens de Week van de Ondernemereen programma presenteren dat helemaal is toegespitst op ondernemers en innovatie. Allereerst een week lang in Utrecht daarna op toernee langs de Nederlandse provincies.

Tijdens deze sessie nederland innoveert kunt u inspirerende lessen leren van diverse topondernemers, in gesprek met adviseurs van Syntens en TNO, interviews bijwonen met vooraanstaande politici en vooral nieuwe contacten opdoen voor toekomstige zaken.

Hopelijk tot ziens in Utrecht of in een van de regio-optredens!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.