15.000 proefballonnetjes

15.000 proefballonnetjes

Aanstaande vrijdag is de vierde editie alweer van TEDxAmsterdam! Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Ik weet nog goed hoe in februari 2009 nog eigenlijk niemand TEDx kende en hoe we nu vanuit een overvolle schouwburg webstreamen naar tientallen locaties wereldwijd.

Elk jaar proberen we onszelf weer opnieuw uit te vinden. Zowel met de TEDxAmsteram Award (van ideas worth doing naar een serieuze ideeën-competitie) als met de creatieve uitingen. Dit is de trailer van dit jaar (15.000 ballonnen later):

Nieuw dit jaar zijn ook de “hang outs” via Google+. Een nieuw experiment om te laten zien dat de Schouwburg slechts één plek is waar de ideeën hun plaatsje in de wereld vinden.

Ben je er niet bij in de Schouwburg? Kijk dan vooral naar de stream of bezoek een van de viewing parties (onder meer in het DeLarMar Theater)!