Revolutie in evenementen-land?

Revolutie in evenementen-land?

Gisteren vond in de RAI de NL-Conference plaats. Een initiatief van de branche-organisatie MPI en georganiseerd door onder meer de jonge honden Xander Kranenburg en Erik Peekel . Het was een interessante dag waar bij (R)evolutie centraal stond. Veel afwisselende sprekers en het publiek werd dan ook lekker door elkaar geschud.

Ik mocht ook een praatje houden en heb verteld over wat de evenementen-industrie kan leren van TED:

Mijn punt is dat event-organizers teveel focusen op het hoogtepunt: de dag van het event. Daar is alles tot in de puntjes geregeld. Maar zoals ik aan de hand van TED en TEDxAmsterdam laat zien, is dat maar een stukje van de taart. Het gaat om veel meer. Het gaat om beleving voor en na het event, over weggeven zonder dat daar direct iets tegenover staat.

Het toeval wil dat ik deze week nog een keer naar de RAI mag. Dit maal op uitnodiging van High Profile vanwege de nominatie van TEDx Amsterdam voor de Gouden Giraffe (vakprijs). Lees hier het artikel van Ellen van Ree afgelopen maandag afnam.

MPI, hartelijk bedankt voor de uitnodiging en mijn complimenten om te laten zien hoe het hoort!

One reply to Revolutie in evenementen-land?

  1. Pingback:

Comments are closed.