Is er nog een scheiding tussen online en offline?

Tijdens de Mediaparade was ik door Sanoma uitgenodigd om een verhaal te vertellen over de vervagende scheidslijn tussen online en offline. Met de presentatie “Hoe offline kun je zijn?” heb ik een aantal voorbeelden gegeven van situaties die in het pre-internet tijdperk heel normaal waren, maar nu onvoorstelbaar.

Daarnaast ben ik wat dieper ingegaan op mijn onderzoek onder Viva-lezeressen en heb ik uiteraard nog iets verteld over de tips uit mijn aanstaande boek.

Naast spreker was ik natuurlijk ook bezoeker. Diverse sessies heb ik bijgewoond waarbij de blunderlunch en de workshop “website in één dag” me het meeste zijn bijgebleven. Het was een heerlijke week, daar in Hoofddorp!

2 replies to Is er nog een scheiding tussen online en offline?

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.