Bedankt, Polle en Frank!

labsreader.jpgGoogle Reader is één van de tools die mijn online leven een stuk gemakkelijk maakt. Afgelopen jaren heb ik flink mijn best gedaan om alleen die RSS-feeds over te houden die er (voor mij persoonlijk) echt toedoen.

Op die manier spaar ik veel tijd uit; ik hoef immers niet meer alle sites langs om te zien of er nog iets nieuws op is geplaatst. Al het nieuws, komt keurig chronologisch gerangschikt in mijn eigen Reader.

Maar net toen je dacht dat het niet beter meer kon…

Een tijde gelden alweer kwam Google met de functie dat je ook “items” kon lezen van je vrienden. In de praktijk: mensen met wie je gemaild of gechat hebt én die een Gmail-account hebben.

Polle, I love you
En sindsdien word ik dagelijks verblijd met artikelen van websites waarvan ik nog nooit gehoord had. Geweldige content die HELEMAAL bij mij past, maar die ikzelf nooit had kunnen vinden.

Met name Polle de Maagt maakt er veel werk van om precies de juiste artikelen te voorzien van deze “share”-mogelijkheid. En daar wilde ik hem vanaf deze plaats eens flink voor bedanken.

I [heart] Polle

Frank, I love you
En dat geldt ook voor Ome Frank. Veel nuttige “must reads” op het gebied van Social Media, dankzij deze sociale kant van @frankmeeuwsen.

I [heart] Frank

Jongens, bedankt. En ga alsjeblieft nog heel lang zo door!

2 replies to Bedankt, Polle en Frank!

  1. Nou euh…graag gedaan Ome Jim! Moet zeggen dat het sharen bij mij met ups en downs gaat. Ik lees mijn feeds ook niet meer dagelijks. Het belangrijkste nieuws komt ook wel via Twitter binnen.
    Het delen gaat natuurlijk twee kanten op, want ook ik krijg weer veel interessante nieuwe content via de Shared Google Items van mijn directe sociale netwerk!

  2. Met alle liefde, Jim! Wel het minste wat ik kan delen met de wereld. Dank ook voor deze mooie post 🙂
    Frank is idd een gulle deler. Ik kan ook erg genieten van de shares van Robert Gaal en Carl Lens. Gerard Bierens is ook erg fanatiek.

    Ik probeer mijn favorieten ook te aggregeren op mijn blog (samen met mijn del.icio.us favs), maar ben er nog niet helemaal uit wat de beste modus daarbij is.