Gaat het om inspiratie of om informatie?

Vincent Everts heeft mij aan het denken gezet toen hij sprak over zijn iPhone. Hij vertelde trots dat zijn nieuwste speeltje helemaal te gek was als het ging om inspiratie. Maar als hij informatie nodig had, dat hij nog gewoon teruggreep naar zijn blackberry. De reden dat ik hieraan terugdacht toen ik mijn nieuwste column insprak, was omdat ik mij afvroeg wat eigenlijk belangrijker is. En hoe je eraan komt.

logo crossmediaweekNatuurlijk: internet is een zegen als het gaat om het bevredigen van je informatiebehoefte, maar gaat die eindeloze beschikbaarheid niet enorm tegen je werken? Hoe productief ben je als je 200 mailtjes, 400 RSS-items en 120 twitterberichten per dag moet lezen?

En waar haal je dan je inspiratie vandaan? Vandaar dat ik twee evenementen in de maand september noem die jou kunnen helpen om én geïnspireerd te raken, én geïnformeerd te raken:

Emerce Eday
eday logoDonderdag 13 september, Rotterdam
Meer informatie: www.emerce.nl/eday

PicNic07 (crossmediaweek)
Van 25 – 29 september, Amsterdam
Meer informatie: www.picnicnetwork.org

One reply to Gaat het om inspiratie of om informatie?

  1. Pingback: