Show #12: “Steve Jobs naar Nederland”

Show #12: “Steve Jobs naar Nederland”

Het tweede interview uit de reeks gesprekken met koplopers uit de mediabranche vond plaats in Restaurant Prins-H in Amsterdam. Dat verklaart de gezellige geluiden op de achtergrond!

Ik zat aan tafel met Henk de Hooge, die je misschien kent als oprichter van Dutchcowboys.nl, of als CMO van het bedrijf Clearsense. Het werd een gesprek met leuke anekdotes over de bloggers van het eerste uur, over de eerste hype, de tweede hype, een internationale versie van Dutchcowboys (primeur!) en natuurlijk over de crossmediaweek.

Henk op het terras

Henk heeft zo zijn ideeën wie de organisatie van PicNic07 naar Nederland zou moeten halen en daar hoort Steve Jobs absoluut bij. Beluister het interview door op de mp3-knop te klikken, of abonneer je op de rss-feed zodat je altijd op de hoogte bent.

6 replies to Show #12: “Steve Jobs naar Nederland”

  1. De oplettende lezertjes zullen misschien hebben gezien dat deze foto niet is genomen in Prins-H!

    Dat klopt, deze foto nam ik afgelopen september op een terras aan de Amstel tijdens een DC-borrel. Ik deed een wedstrijd met Henk wie het eerste een foto op internet kon plaatsen. Hij deed het met zijn nieuwe Nokia smartphone, en ik met mijn Samsung telefoon met Flickr-functie 🙂

    Wil je weten hoe Prins-H eruit ziet? Check de website: http://www.prins-h.nl (aanrader).

  2. leuk interview `Jim..keep up the good work!

  3. Heb vandaag de twee interviews maar eens beluisterd. Ze zitten goed in elkaar en zijn erg informatief. Geweldig dus!

Comments are closed.