Crossmediaweek – Shownotes Aflevering3

De Crossmediaweek is denk ik in alle opzichten geslaagd te noemen. Amsterdam heeft zich weer op de kaart gezet als creatief centrum (en nu vasthouden!) en de organisatie kan terugkijken op een programma van wereldniveau en enthousiaste bezoekers.

Voor mij betekende deze week in ieder geval dat ik geen excuus meer had om mijn podcast uit te stellen! Ik was het al zolang van plan, maar als je dan de éne week opnames hebt gemaakt bij Joseph Jaffe (het einde van de tv-commercial) en de andere week in de zaal zit bij de man die het tegenovergestelde beweert (volgens De Mol is tv-reclame pas net begonnen), kan je niet anders dan gewoon live gaan.

Verder noem ik in mijn podcast ook de presentatie van Linda Stone. Onder de noemer Continious Partial Attention maakt zij duidelijk wat de afgelopen decennia belangrijk is geweest voor gebruikers en hoe dit de komende jaren zal zijn.