CNN’s nieuwe website (met TED)

CNN’s nieuwe website (met TED)

Gisteren lanceerde CNN zijn nieuwe website. Al eerder loofde ik CNN om hun slimme samenwerkingen, bijvoorbeeld toen ze tijdens de vorige Amerikaanse verkiezingen optrokken met Youtube.

In dit geval ben ik dubbelblij aangezien ze het begrip “TEDtalk Tuesdays” nieuw leven inblazen:

Starting next week, CNN.com will show a TEDTalk on its homepage every Tuesday. It’s part of a big redesign for CNN.com that puts video front-and-center, and makes room for opinion, commentary and partners like People magazine, EW.com, Oprah and TED.com

“Every Tuesday, a different TEDTalk will appear on the CNN.com homepage, along with a follow-up interview or an essay from the speaker on a dedicated TED.com page. It’ll be a great chance to hear more from a speaker — and to help great ideas connect with CNN’s massive global audience.”

Prachtige samenwerking. Geen verliezers, iedereen wordt er beter van. En nu nog een Nederlandse variant 🙂