Loading

Behalve het feit dat TED een congres is waar je inspiratie op doet, of je algemene ontwikkeling een red bull te drinken geeft, is TED ook een plaats waar wereldverbeteraars een handje worden geholpen.

Dat helpen gebeurt door de TED-prize, een geldbedrag en de hulp van de gehele TED-community om een wens tot realisatie te brengen. Afgelopen weken viel mijn oog op de wens van fotojournalist James Nachtwey, op het gebied van XDR-TB (a drug-resistant strain of tuberculosis that’s touching off a global medical crisis.

Bekijk de video:

Of zie hoe James Nachtwey zijn TED wish realiseert: “I’m working on a story that the world needs to know about. I wish for you to help me break it, in a way that provides spectacular proof of the power of news photography in the digital age.”

Lees hier drie manieren om zelf te helpen, op XDRTB.org.

One thought on “Stop de XDR-TB epidemie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top