TED.com Line-up bekend

ted logoVorige maand sprong ik een gat in de lucht omdat ik was toegelaten tot de TED-conferentie van 2008. Als je nog niet eerder van TED hebt gehoord is dat zeker een reden om de website TED.com eens te bezoeken, of de bespreking op Upstream te bekijken.

Gisteren ontving ik een email van Chris Anderson waarin hij de bezoekers van de Monterey en Aspen conferentie met trots het programma meedeelde.

program february 27th

Om een idee te krijgen van vorige TED-conferenties, kun je hier een historisch overzicht bekijken. Eerdere sprekers waren bijvoorbeeld Bill Clinton, Jan Chipchase, Peter Gabriel, Richard Dawkins en Richard Branson.

Dit jaar komt ook Al Gore weer om te spreken. In 2006 was hij ook reeds van de partij met zijn inmiddels legendarische verhaal.

Oproep: Zijn er nog meer Nederlanders die naar Aspen (of Monterey) gaan?

9 replies to TED.com Line-up bekend

  1. Hee Jim, Send me an invite and I will go with you :)…
    Have fun daar en ik ben heel benieuwd naar je ervaring en de beleving… Ik krijg soms al goosebumps (lichtelijk overdreven) als ik de shows online bekijk!

  2. Lucky you! In 2005 had ik de eer bij de 1e Google Zeitgeist te zijn in SF, ook zeer inspirerende line-up. Laat me weten als je wegens ziekte iemand anders in je plaats moet sturen 😉

  3. Voor wie het nog niet kent…de nederlandse versie van de Ted conferences: PINC, is ook zeer de moeite, niet zo ver weg
    😉 ,betaalbaar, en absoluut een garantie voor inspiratie! http://www.pinc.nl

  4. Pingback:

  5. Lucky you Jim. Volgens mij is het inderdaad vanuit Europa bijna onmogelijk om aan tickets te komen. De enige geruststelling is dat TED gelukkig via hoge kwaliteit video is te volgen. Volgend jaar zeker plannen.

    Kunnen we geen Jimbo (semi) livestream opzetten?

    @Ton ik ga direct even kijken, nog niet eerder van gehoord

  6. Pingback:

  7. Pingback: