Podcasting als branding tool

dme logoVandaag heb ik tijdens het Digital Marketing Event een presentatie gehouden over “Podcasting als branding tool”.

De zaal waarin de presentatie plaatsvond was helemaal gevuld met geïnteresseerden en zelfs buiten voor de deur stond nog een kleine rij. Speciaal voor hen -en omdat ik het aan de aanwezigen heb beloofd- heb ik mijn presentatie online gezet:

Ook heb ik tijdens het half uur mijn microfoon mee laten lopen, dus als het goed is komt de hele presentatie ook als podcast beschikbaar!

Verder wil ik de aanwezigen hartelijk danken dat zij ondanks de volle zaal en de warmte toch zo goed meededen met de presentatie. Er werden goede vragen gesteld en er hing een beetje een “huiskamer-sfeer”.

Ik zou het erg leuk vinden dat als jij er vandaag bij was, je dat hieronder liet weten! Zo waren er behoorlijk wat podcast-luisteraars, maar ook podcast-producenten aanwezig. Ben erg benieuwd wie jullie waren en schroom niet om je bedrijfsnaam + website erbij te vermelden.

Tot horens!

12 replies to Podcasting als branding tool

  1. He jim,

    ‘k Denk dat je er bij had moeten zijn om hem te begrijpen (de presentatie)…maar kan er veel herkenbare zaken uithalen!

    Ziet er in ieder geval goed uit, en leuk dat de zaal “vol” zat.

  2. Jim, ik vond het eerlijk een goede presentatie. Niet alleen heb je goed uitgelegd hoe de mediaconsumptie veranderd en dat podcasting past in de nieuwe wijze, maar wat ik nog veel interessanter vond is hoe je liet zien hoe een bedrijf podcasting kan inzetten en met concrete goede voorbeelden zoals Whirlpool! Bedankt voor deze kennisoverdracht.

    PS: Ik ga Boomr.nl niet pluggen, zo ben ik niet. Hahaha. 😉

  3. Hi Jim,

    Ik heb je sessie bijgewoond(met mun mp3 voice recorder in mun hand:), was inderdaad wel erg warm,maar vond je presentatie duidelijk en meer gericht op de inhoud van het onderwerp dan andere.

    Door je interessante, ook wel amuserende presentatie en de manier waarop je presenteerde bleef je mijn aandacht trekken.

    Jammer dat je geen stand had of dat ik die(/je) niet meer heb kunnen vinden?Ik luister zelf vaak naar Pulse, ken je vast wel, wilde daar met je over praten.

    Suc6 met je uitzendingen!

    Jacco

    P.s: heb ook andere sessie opgenomen, mocht je er interesse in hebben?

  4. Gimme de podcast Jim! 🙂 (of de video als ze die hebben gemaakt?)

  5. Heel leuk allemaal Jim, maar waar blijven je eigen nieuwe podcasts??

  6. Pingback:

  7. Beste Jim,
    Op het DME heb ik uw live presentatie helaas gemist, maar ik heb heb online teruggezien en gehoord.

    Ik ben bezig een eigen productiebedrijf (het Beeldbedrijf(.nl, binnenkort online) te starten voor online audiovisuele media. Omdat ik veel radio gemaakt heb, wil ik ook de productie van podcasts voor bedrijven gaan aanbieden.

    Kunt u mij voor wat betreft de Amerikaanse cijfers over online advertentiebestedingen uw bron vertellen. Die kreeg ik niet helemaal mee, maar is wel interessant natuurlijk.

    Mvg, Bart van Maanen

  8. Ha Bart,
    Goeie vraag die je stelt!

    Ik baseer mij op cijfers uit 2006 van de American Advertising Federation (AAF).
    cijfers

    Misschien dat ik binnenkort maar eens een hele aflevering aan cijfers en statistieken over podcasting moet maken.

    Bedankt voor de tip!

    Groetjes, Jim Stolze
    http://www.marketingpodcast.nl

  9. Pingback: